Поредица „Растем с Просвета“

STEM софтуер + печатни помагала за  3. – 7. КЛАС

3. клас

Третокласниците ще се научат да правят хранилки за пеперуди, ще наблюдават как се хранят растенията, ще се запознаят с горския хидроинженер бобъра и ще конструират бент, ще изследват как се движи човешката ръка, ще предизвикат снеговалеж в стая и други интересни експерименти.

5.90 
лв.

СТЕМ ЗА 3. КЛАС

4. клас

Четвъртокласниците ще наблюдават къде се разхожда водата, ще задвижат сами амтомобила на бъдещето, сами ще си изработят компас и ще се научат да го ползват, ще направят тромбон от сламки и ще изследват как се извлича звук.

5.90 
лв.

СТЕМ ЗА 4. КЛАС

5. клас

Ще научите, че мандарината може да плува, но може и да потъне; как да изстреляте ракета и как да съберете Слънчевата система на един конец; как растенията пият вода; и за десерт – сладка смес.

9.90 
лв.

СТЕМ ЗА 6. КЛАС

6. клас

Ще научите, че и пчелите учат геометрия; захарта може да е и забавна освен сладка; къде е навигацията на птиците; как да угасим опасен огън и защо на Земята тежим, а в Космоса летим.

9.90 
лв.

СТЕМ ЗА 7. КЛАС

7. клас

Ще научите, че когато животът ви поднесе лимони, може да си направите… батерия; че желираните мечета и атомите стават за игри; как да сглобите калейдоскоп и да шифровате тайни съобщения чрез цветове.

9.90 
лв.

STEM софтуерът се достъпва от печатното помагало.

Софтуерен STEM пакет „Клас“

ДИГИТАЛНИ STEM УРОЦИ ЗА 3. – 7. КЛАС И ВИРТУАЛНИ ЛАБОРАТОРИИ ЗА 8. – 12. КЛАС

Софтуерен STEM пакет „училище“

Достъп до цялата платформа с включен софтуерен STEM пакет „училище“