12 месеченни абонаменти

при поръчка на колективни абонаменти от:

Колективни aбонаменти

Сега можете да предложите на своите ученици и учители колективни абонаменти за образователната платформа е-просвета на специални намалени цени, започващи от 35,99 лв./година.

Интерактивно обучение на деца през платформата е-просвета

над 100 броя абонамента

цена 35,99 лв. /година

10 до 24 броя абонамента

цена 49,99 лв. /година

25 до 99 броя абонамента

цена 39,99 лв. /година

*Посочените цени са за покупка на 12-месечен абонамент. Цените са валидни при направена заявка за посочения брой абонаменти.

Съвременна, интерактивна и гъвкава, платформата съдържа електронни учебници на „Просвета“ за 1. – 12. клас и познавателни книжки за детската градина и още:

Цената никога не е била по-ниска!

На прага на новата учебна година Ви предоставяме страхотна възможност за поръчка на колективни абонаменти.

Отговаряме на Вашите въпроси

Контакт: i.georgiev@prosveta.bg

?

Колективни абонаменти могат да заявяват директори на учебни заведения, учители, родители и корпоративни клиенти.

  • Ако сте директор, учител или корпоративен клиент, попълнете формата за заявка или се обърнете към координатора на проекта на имейл: i.georgiev@prosveta.bg.
  • Ако сте родител, обърнете се към учителите от учебното заведение.

Да, можете. Материалите в платформата са съобразени с учебните програми на МОН и са подходящи за подготовка на всички ученици! Специално за тях в платформата имаме разработена среда „Теми и уроци“, в която да се подготвят върху материала, независимо от учебните издателства, които използват в клас.

Да, могат. Е-просвета може да се ползва от две устройства едновременно, което я прави подходяща за семейства с деца в различни класове.

Да, можете! В знак на благодарност, че сте се доверили на нашите учебници за преподаване в клас, Ви предоставяме безплатен учителски абонамент до платформата.